Diverse van mijn opdrachtgevers

Marketing Fotografie

Marketingfoto's

Dankzij mijn werk als marketeer weet ik maar al te goed dat goed beeldmateriaal erg belangrijk is bij het vertellen van een verhaal, het overbrengen van een boodschap of het verkopen van een product.
Of er nou iets expliciet in beeld moet, of juist niet of iets juist abstract of een gevoel moet overbrengen? Ik hoor graag wat jullie wensen zijn, en help jullie graag verder aan de juiste beelden. Onderstaand geeft een indruk van mijn opdrachtgevers en werk.

Flevo-landschap

Het Flevo-landschap wil de Flevolandse natuur zo goed mogelijk behouden, beschermen en ontwikkelen en tegelijkertijd zorgen dat de bewoners en bezoekers van deze provincie er zo veel mogelijk van kunnen genieten. Voor Het Flevo-landschap heb ik tijdens diverse evenementen sfeerimpressies gemaakt voor hun algemene marketing beeldbank. De beelden worden online gebruikt op de website, maar ook op social media en in nieuwsbrieven. Ook op flyers, posters en diverse offline uitingen worden beelden gebruikt welke ik heb mogen fotograferen

Sportservice Flevoland

Sportservice Flevoland wil zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen en houden. Dit doen ze door zowel op provinciaal als gemeentelijk niveau instanties en verenigingen te adviseren en te ondersteunen bij hun beleid en/of uitvoering. Sportservice Flevoland richt zich als provinciale organisatie op de ontwikkeling en uitvoering van het sportbeleid in de provincie Flevoland.
Voor sportservice Flevoland heb ik tijdens diverse evenementen sfeerimpressies gemaakt voor hun algemene marketing beeldbank. De beelden worden online gebruikt op de website, maar ook op social media en in nieuwsbrieven. Ook op flyers, posters en diverse offline uitingen worden beelden gebruikt welke ik heb mogen fotograferen

Batavialand

Batavialand heeft een binnen- en een buitenlocatie. Buiten vind je de werf, met aan de steiger de beroemde replica van VOC-schip Batavia. Het museum verrast je met maritieme tentoonstellingen, presentaties en doe-dingen voor de jongste bezoekers. Batavialand biedt het hele gezin een leuk, leerzaam en interactief dagje uit. Voor Batavialand heb ik sfeerimpressies gemaakt voor hun algemene marketing beeldbank. De beelden worden online gebruikt op de website, maar ook op social media en in nieuwsbrieven. Ook op flyers, posters en diverse offline uitingen worden beelden gebruikt welke ik heb mogen fotograferen
City Marketing Lelystad

City Marketing Lelystad heeft als missie het positieve beeld van Lelystad te behouden en waar mogelijk te verhogen bij zowel huidige als nieuwe bewoners, bezoekers en bedrijven. Dit doet City Marketing Lelystad op een eerlijke en sympathieke manier door zelfbewust en verrassend promotie voor Lelystad te bedrijven, met continu oog voor kwaliteit.
Voor City Marketing Lelystad heb ik tijdens diverse evenementen sfeerimpressies gemaakt voor hun algemene marketing beeldbank. De beelden worden online gebruikt op de website, maar ook op social media en in nieuwsbrieven. Ook op flyers, posters en diverse offline uitingen worden beelden gebruikt welke ik heb mogen fotograferen

Draaierij Bitter B.V.

Draaierij Bitter B.V. is van oorsprong begonnen als bronsgieterij in de binnenstad van Amsterdam. Inmiddels is de binnenstad verruild voor een moderne fabriek in Almere en is dit familiebedrijf gespecialiseerd in verspanende metaalbewerking.
Voor Draaierij Bitter B.V. hebben ik enkele algemene sfeerbeelden voor hun beeldbank mogen maken.

Visit Flevoland

Visit Flevoland is dé destinatiemarketing organisatie voor Flevoland voor de vrijetijdssector. Wij zijn een ondernemend, creatief en (wo)man-made team. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken en de durf om Flevoland duidelijk anders te vermarkten.

Werkwijze & meer informatie

De werkwijze die ik meestal hanteer is dat ik tegen een uurtarief aanwezig ben op de door de opdrachtgever bepaalde activiteit of locatie. Van tevoren maken we afspraken over de elementen die gewenst zijn op de foto, en ik geef een inschatting over de verwachte tijd die ik daarvoor nodig heb en de hoeveelheid op te leveren foto’s. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.
Meer weten? Natuurlijk maak graag een keer vrijblijvend kennis met jullie. Onderstaand nog een aantal gallery’s met wat meer foto’s die ik voor verschillende opdrachtgevers heb gemaakt.

Marketing fotografie portfolio's


Donkervoort car factory

City Marketing